VAN / ERCİŞ - Ebubekir Çiftçi Ortaokulu

Ebubekir Çiftçi Ortaokulu

Adres
BEYAZIT MAH. 342. ÇELİK PETROL SINIR SK. EBUBEKIR ÇIFTÇI ORTAOKUL VE ILKOKULU BLOK NO 5A ERCİŞ / VAN
Vizyon
Vizyonumuz, Teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan, sevgi ve hoşgörü iklimi soluklayan bir kurum olarak vatansever, çalışkan, üretken, hür iradeli ve düşüncelerini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek. Toplam Kalite yönetimini benimseyerek en üst standartlarda eğitim ve öğretim yapmak. Uygulanan eğitim metodları ve sosyal aktiviteler ile üstün başarılar elde ederek çevremizde eğitim ve öğretim alanında öncü ve örnek bir kurum olmak.
Başarılar
*2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Erciş geneli kitap okuma yarışında Erciş beşinciliği,yedinciliği,sekizinciliği,dokuzunculuğu ve onunculuğu. *2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Satranç Turnuvası Minikler Kategorisi Erciş birinciliği. *2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Satranç Turnuvası Yıldızlar Kategorisi Erciş ikinciliği.
08.30 / 15.30
Kaloriferli